Cavaliers gebruiken oude school plan om Warriors f

Para tratar cualquier tema sin restricción, aunque no esté relacionado con juegos.

Cavaliers gebruiken oude school plan om Warriors f

Notapor goedjffac » 11-06-2015 12:57

The Warriors scoren meer dan iemand anders in de competitie, ook, maar de Cavaliers hebben een relatieve deksel zo ver op hun mand.
Golden State heeft niet gespeeld "zijn spel" bijna net zo veel op dit punt in de 2015 NBA Finals als de Cavaliers van hen hebben gespeeld, en de 2-1 Cleveland voordeel gecreëerd door dat was de Warriors klinken als de meer hectische en flummoxed team woensdag .
Coach Steve Kerr sprak over consistentie. Guard Klay Thompson zei dat de problemen hebben meer te maken met de strategie dan inspanning. Maar vooruit Draymond Green aangedrongen de Warriors nodig hebt om harder te spelen,[url=http://www.goedkopes.nl/12/nike-air-max]Nike Air Max[/url], met meer intensiteit.
"Niemand in paniek, maar we zijn allemaal p --- ed," zei Green. "Als je naar beneden met 2-1 in de finale, je bent niet van plan om gelukkig te zijn.
"Ze spelen als een team wanhopig en in de behoefte aan iets,[url=http://www.goedkopes.nl/11/nike-free-run]Nike Free 5.0[/url]. We spelen als een team niet wanhopig en kreeg iets. En dat is niet het geval."
Die groep zie je dan aan de kant, als Green praat zo geanimeerd over tekortkomingen Golden State's tot nu toe? Dat is de Cleveland verdediging, die zijn grindy, gutsy wil heeft opgelegd aan deze finale.
Individueel, kunnen we wijzen op LeBron James als een gratis veiligheid of rover in het midden van de Cavaliers 'sleepnet, het helpen, uitdagend of gedurfd als het geval kan zijn. Matthew Dellavedova en Iman Shumpert hebben vasthoudend shadowing en het houden van contact Steph Curry en Klay Thompson geweest. Het is altijd handig om een ​​velgbeschermer de grootte van Timofey Mozgov in de verf te ruimen andere defensieve fouten.
Het is niet alleen een cliché om mensen die de beste verdediging een goede aanval kan herinneren. Niet dat Cleveland kan de vuurkracht of kunstenaarschap van Golden State overeenkomen met de bal, niet deze dagen zonder Kyrie Irving en Kevin Love. Wat het kan doen, is malen door zijn versnellingen langzaam draaien klok en laat lucht uit de bal beter dan Tom Brady.
The Warriors gemiddeld 110 punten dit seizoen, maar zijn dan 97,3 in de finale. Hun offensief score van 111,6 is vertraagd tot 101.5 en het tempo van de finale is geklokt in op 89,7, een aanzienlijke daling ten opzichte van de 98,3 waarop Golden State geeft de voorkeur om te spelen.
De helft van de strijd in verstikking uit liefde Golden State's van fast-break en de overgang punten is om te voorkomen dat de Warriors van racen downcourt in de eerste plaats.
"We hebben een geweldige job met balans vloer gedaan," zei Shumpert van offensieve aanpak Cleveland's. "Je moet ervoor zorgen dat je genoeg om goede foto's te nemen gedisciplineerd. Een slechte schot kan zeer snel leiden tot een zeer goed schot voor hen in de overgang."
Met behulp van de meeste van de 24 seconden beschikbaar op het schot klok is belangrijk geweest. Zelfs afoul running voor opname-klok schendingen kunnen werken in het voordeel van de Cavs ',[url=http://www.goedkopes.nl/12/nike-air-max]Air Max Thea[/url], binnen de context van de punten niet produceren, omdat ze nog steeds toestaan ​​dat Cleveland te zetten zijn half-court verdediging. "We begrijpen dat dit is een team dat slechte beslissingen, slechte schoten en omzet verandert in punten echt snel," zei Shumpert.
Het helpt ook om het offensief glas crashen. Meestal teams moeten kiezen tussen het krijgen van hun verdediging set in de verdedigingshelft of het verzenden van jongens om het offensief planken, maar de Cavaliers tot nu toe in geslaagd om beide te doen.
goedjffac
Insert Coin
Insert Coin
 
Mensajes: 1
Registrado: 10-06-2015 17:07
Cash on hand: 70.00
Xbox Gamertag: mno015
Cuenta PSN: rst763
Nintendo Friend Code: opq429

Volver a Off-Topic

 


  • Mensajes Relacionados
    Respuestas
    Vistas
    Último mensaje

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 0 invitados